Què és Patrimoni Actiu?

És un projecte personal amb voluntat de servei col.lectiu, que neix des del Pirineu per donar respostes i aportar solucions sobre com aprofitar millor el patrimoni cultural i arqueològic del territori com a recurs i actiu, per treure'n una major rendibilitat econòmica i social.

 

Col.laboro amb els i les professionals més aptes per cada cas, utilitzant una metodologia de treball en xarxa que permet superar les distàncies del territori, mantenint una relació i contacte constant amb els clients i les seves necessitats.

 

El projecte està encapçalat per:

 

Òscar Augé Martínez (La Seu d'Urgell, 1974)

Arqueòleg, llicenciat en Història per la UAB. Especialitzat en la gestió del patrimoni dels espais d'alta muntanya. Des de l'any 2000 fins a l'actualitat he treballat i participat en diferents projectes de recerca arqueològica i recuperació patrimonial a l'àmbit del Pirineu, i en altres territoris. També he estat tècnic auxiliar de l'Àrea de Recerca Històrica del Patrimoni Cultural d'Andorra (2006-2008), i entre els anys 2008-2011 vaig ser Coordinador dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya a l'àmbit territorial i administratiu de l'Alt Pirineu i Aran. Actualment exerceixo també com a professor associat laboral a la Univeritat Autònoma de Barcelona, adscrit al Departament de Prehistòria d'aquesta facultat.Curriculum
CV_OSCAR AUGÉ_2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [155.0 KB]

Què ofereix Patrimoni Actiu?

Miri el llistat de serveis.

Col.laboracions amb: