Què és Patrimoni Actiu?

És un projecte amb voluntat de servei col.lectiu, que neix des del Pirineu per donar respostes i aportar solucions sobre com aprofitar millor el patrimoni cultural i arqueològic del territori com a recurs i actiu, per treure'n una major rendibilitat econòmica i social.

 

Patrimoni Actiu col.labora amb els i les professionals més aptes per cada cas, utilitzant una metodologia de treball en xarxa que permet superar les distàncies del territori, mantenint una relació i contacte constant amb els clients i les seves necessitats.

 

El projecte està encapçalat per:

 

Òscar Augé Martínez (La Seu d'Urgell, 1974)

Llicenciat en Història per la UAB. Especialitzat en Arqueologia i Patrimoni dels Espais d'Alta Muntanya. Des de l'any 1999 fins a l'actualitat ha treballat i participat en diferents projectes de recerca arqueològica i recuperació patrimonial al Pirineu. També ha estat tècnic auxiliar de l'Àrea de Recerca Històrica del Patrimoni Cultural d'Andorra (2006-2008), i en els darrers anys (2008-2011) ha estat Director Adjunt dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya a l'àmbit territorial i administratiu de l'Alt Pirineu i Aran.Curriculum
CV2016_Oscar Augé.pdf
Documento Adobe Acrobat [471.1 KB]

Què ofereix Patrimoni Actiu?

Miri el llistat de serveis.

Col.laboracions amb: