Treballs en marxa

Membre de l'equip redactor de la UAB del Pla de Conservació de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, bé immoble d'interès cultural-paisatge cultural d'Andorra, inscrit en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Encàrrec efectuat per la Comissió de Gestió d'aquest BIC.

Gestió i actualització de l'Inventari del Patrimoni Arqueològic de la ciutat de Tarragona, per encàrrec del Servei de Suport Tècnic i Inventari de la Direcció General d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Excavació arqueològica, consolidació i posada en valor del jaciment de les "Trinxeres de la Guerra Civil del bosc de Sant Miquel" (IPAC 20940), a Abrera (BCN), i elaboració de la proposta de museïtzació. Encàrrec efectuat per l'Ajuntament d'Abrera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En elaboració un projecte de recerca arqueològica sobre l'activitat siderúrgica al Pirineu durant l'Antiguitat. Centrat en l'estudi de cas de la Vall Ferrera i les valls altes del Pallars Sobirà i l'Alt Urgell.